От коалиция –  изпратиха позиция до медиите по повод

...
От коалиция  –  изпратиха позиция до медиите по повод
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Проводниците на прокремълската пропаганда нямат място в българската политика

От коалиция " – "  изпратиха позиция до медиите във връзка заливането с алена багра на Дома на Европа в София по време на шествието " Поход за мир ".

" ПП-ДБ призоваваме - дано назоваваме нещата с същинските им имена. Войната не е мир. Когато твърдиш, че си за мир, не подкрепяш страната, която е запалила войната ", декларират от обединението.

" В български градове се организираха срамни демонстрации с съветски флагове, демонстрации, защитаващи насилници, агресори, нарушители. Политизирани, поради присъединяване на антибългарската партия " ". На всички, които имат вяра в лъжата " поход за мир ", би трябвало да е пределно ясно, че с цел да се реализира мир, би трябвало агресорът да бъде спрян, а не един цялостен народ да бъде унищожаван. Това значи агресорът да напусне суверенната територия на Украйна и там да се върне мирът ", показват от ПП-ДБ.

" Ако проруският поход в действителност беше поход за мир, щеше да се организира в Москва... или в Грозни. Червената багра нямаше да е по представителството на Европейската комисия, която пази мира, а по представителството на страната, която води войната. ПП-ДБ имаме вяра, че " поход за мир "  не може да бъде със флагове на непознати страни, нито може да поддържа режим, в който ракети събарят жилищни блокове, убиват цивилни жители и оставят кървави парцали там, където до неотдавна се е чувал детски смях ", разясняват от политическата мощ.

" Има един човек, който е виновен за войната – това е Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Мир желае Украйна, мир желае Европа, мир желае България, само че Путин желае война. Затова проводниците на прокремълската агитация, антибългарските партии, които веят съветски флагове, непознатите сътрудници, в чиито джобове дрънчат копейки, нямат място в българската политика. Противопоставяме се изрично на всевъзможни начинания, които желаят да отклонят България от нейния кротичък, свободен и проспериращ европейски път ", се споделя още в позицията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР